Magento webshop laten maken

Een Magento webshop laten maken

Van harte welkom op de website van Etocom. U bent terechtgekomen op deze pagina omdat u een Magento webshop wilt laten maken – en daarvoor bent u bij Etocom helemaal aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan vijftien jaar ervaring in het ontwikkelen van websites en webshops en ondersteunen u graag in uw concept.

Een webshop van deze tijd

Bent u een startende ondernemer of heeft u al een bestaand bedrijf en wenst u uit te breiden met een eigen webshop? Of heeft u een verouderde webshop die niet meer aan de eisen van de tijd tegemoetkomt? Wat uw wensen ook zijn, Etocom regelt het voor u. Magento is een open-source programma, hetgeen betekent dat het keer op keer door experts verder ontwikkeld wordt. Het voldoet daarmee te allen tijde aan de eisen van de tijd. Zo vindt u hier alle mogelijkheden voor toepassingen op mobiele apparaten als tablets en smartphones. Heel belangrijk tegenwoordig, niet alleen om uw klanten tegemoet te kunnen komen maar ook om hoger te scoren in de zoekmachines. Google heeft haar zoekalgoritmes namelijk toegespitst op mobielvriendelijke webshops.

Magento webshop laten makenEen gebruiksvriendelijke webshop – zowel voor de klant als voor u

Een Magento webshop laten maken is een zeer verstandig besluit. Het programma is niet voor niets populair onder gebruikers vanwege de gebruiksvriendelijkheid. U vindt hier allerlei handige toepassingen en bovendien extensies die uw webshop zeer gemakkelijk in gebruik maken voor uw klanten. En niet alleen uw klanten zijn erbij gebaat, ook uzelf bent dat. Zo worden uw voorraden en facturen automatisch bijgehouden in Magento, om maar een voorbeeld te noemen.

Zelf ontdekken wat Etocom u te bieden heeft? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op.

   Professionele website maken     Contact  etocom.nl