Magento webshop

Etocom verzorgt uw Magento webshop

Welkom op de website van Etocom, al vijftien jaar expert in online solutions. Graag laten we u ontdekken wat we voor u kunnen betekenen. We kunnen voor u bijvoorbeeld een website ontwikkelen, geheel toegespitst op mobiele apparaten. Ook kunt u bij ons terecht voor een Magento webshop, waarover we u graag iets meer vertellen.

Magento webshopU kunt alle kanten op met Magento

Magento is een zeer populair open-source programma dat al vele gebruikers kent. Hoewel de ontwikkeling van een goede Magento webshop lastig is, wordt het gebruik ervan daarentegen als zeer prettig ervaren. Ze bevat veel functionaliteiten en u kunt dan ook alle richtingen op met uw webshop. Voorraadbeheer en facturatie kunnen erop automatisch geregeld worden, hetgeen natuurlijk zeer praktisch is. Vrijwel alle mogelijkheden zijn er om een koppeling met uw betaalsystemen te maken, maar ook met bijvoorbeeld sociale media, meerdere valuta en andere talen. U kunt vele extra extensies, ook wel plug-ins genoemd, laten implementeren om uw webshop met betrekking tot uw specifieke producten of doelgroep beter te laten functioneren.

Met een volledige webshop vervolgens zelfstandig aan de slag

Hoewel Magento vrij handig in gebruik is voor zowel uzelf als uw klanten, is het ontwikkelen van een webshop zelf niet voor iedereen weggelegd. U kunt daarbij natuurlijk de hulp van Etocom inschakelen. Van de lay-out tot een correcte werking van alle functies – Etocom kan u een volledige webshop aanreiken, waar u vervolgens zelf mee aan de slag kunt. Het is immers wel zo fijn zelf nieuwe artikelen te kunnen plaatsen in uw webshop. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Etocom? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op.

   Magento webshop laten maken     Contact  etocom.nl