Nieuwe website laten maken

Voordelig een nieuwe website laten maken door Etocom

Welkom op de website van Etocom, het internetbedrijf dat u alle denkbare online solutions biedt en zich op deze pagina graag aan u voorstelt. Wilt u een nieuwe website laten maken, dan bent u met Etocom als partner optimaal uit. Van concept tot het uiteindelijke resultaat stellen we u en uw wensen centraal in het proces. We denken graag kritisch mee en wijzen u op diverse mogelijkheden die er bestaan tot een optimale oplossing voor uw verwachtingen te komen. We geloven in de kracht van het samengaan van twee partijen, die elk de eigen expertise bundelen om zo samen tot het gewenste eindresultaat te komen: een website die uitdraagt waar u voor staat en die uw doelgroep weet aan te spreken.

Nieuwe website laten makenEen professionele website waar u zelf gemakkelijk mee aan de slag kunt

Om uw doelgroep aan te spreken, dient u allereerst vindbaar te zijn in diverse zoekmachines. Onze websites bevatten een geïntegreerd SEO-systeem dat u gemakkelijk zelf kunt toepassen. Alle foto’s en artikelen die u plaatst worden zo voorzien van de juiste koppen, titels en tags om op te vallen binnen de zoekmachines. Heeft uw beoogde doelgroep u weten te vinden, dan is het voorts zaak deze geïnteresseerd te houden. Een heldere website die niet alleen mooi oogt maar ook duidelijk maakt waar u voor staat en wat u te bieden heeft is dus van even zo groot belang. Etocom zorgt ervoor dat u een professionele website of webshop heeft die aansluit bij het concept van uw bedrijf en waar u vervolgens zelf mee aan de slag kunt. Wij ontwikkelden een Content Management Systeem (CMS) dat gemakkelijk in gebruik is. Zo kunt u zelfstandig artikelen toevoegen aan uw webshop of berichten plaatsen op uw website.

Wilt u een verouderde website vernieuwen, of misschien wel een geheel nieuwe website laten maken, neem dan vrijblijvend contact op met Etocom en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

   Webdesign Hilversum     Contact  etocom.nl