Online branding

Etocom: de expert in online branding

Een warm welkom op de website van Etocom. Al vijftien jaar zijn wij uw specialist in het ‘online branden’ van uw bedrijf. Online branding behelst in feite twee belangrijke factoren. De eerste is de professionele uitstraling en klantvriendelijke werking van uw website en daarnaast een aansprekende huisstijl. De tweede is uw vindbaarheid in zoekmachines, een andere belangrijke vorm van branding. Om met u in zee te kunnen gaan, moeten klanten u eerst wel weten te vinden.

Online brandingUw website toegespitst op wat klanten verlangen

Laten we beginnen met de online branding van uw onderneming zelf. U wilt uw klanten aan kunnen spreken op een manier die voor hen werkt. Een professionele en vlotte uitstraling is daarbij noodzaak. Uw online identiteit is belangrijker voor bezoekers dan u misschien denkt. Bezoekers van uw website zijn slechts enkele muisklikken verwijderd van ófwel het bestellen van producten dan wel een informatieaanvraag ófwel het verlaten van uw website. Spreekt uw website hen niet aan, of is deze niet gemakkelijk genoeg in het gebruik, dan stappen zij over naar de concurrent. Tegenwoordig is het bijvoorbeeld zeer sterk aan te raden een website te hebben die is toegepast op mobiele apparaten als smartphones en tablets. Niet alleen omdat dit de zichtbaarheid van uw website voor uw klanten zelf vergroot, maar daarnaast ook omdat het uw zichtbaarheid in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines verhoogt.

Werk aan uw online identiteit

Google verandert namelijk keer op keer haar zoekalgoritmes. Is uw website goed aan- en toegepast op deze algoritmes (bijvoorbeeld doordat zij beschikbaar is voor mobiele apparatuur) dan verschijnt u almaar hoger in de resultaten van Google. Klanten zullen uw website zodoende eerder weten te vinden en ook daarmee onderscheidt u zich dus. Bent u benieuwd naar wat Etocom voor uw online identiteit en branding kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact op.

   Webkoppeling     Contact  etocom.nl