Online oplossingen

Etocom biedt u de beste online oplossingen

Etocom stelt zich op deze pagina graag aan u voor. Met ruim vijftien jaar ervaring bieden wij u namelijk de beste en meest innovatieve online oplossingen. We laten u graag zelf ontdekken wat we voor uw onderneming kunnen betekenen.

Tweeledig belang van een goede website

Etocom helpt u graag bij het ontwikkelen van uw website of webshop. Het belang van een goede website voor uw bedrijf is tweeledig. Het is onontbeerlijk dat u zich presenteert op het web, aangezien uw potentiële clientèle zich hierop bevinden. Zij struinen het web af op zoek naar specifieke diensten in hun omgeving ofwel producten die thuisbezorgd kunnen worden. De tweeledigheid zit ‘m in het gegeven dat u a) gevonden wilt worden op het web en b) u wilt dat klanten uiteindelijk voor u kiezen.

Online oplossingenUw vindbaarheid in zoekmachines met SEO en het door onszelf ontwikkelde CMS

Door op te vallen bij u doelgroep dient u tegenwoordig hoog in de resultaten van zoekmachines te verschijnen. Daar is een systeem voor ontwikkeld, het zogenaamde Search Engine Optimization (SEO), waar Etocom alle ervaring mee heeft. Uw website wordt onder meer voorzien van de juiste titels, tussenkoppen en tags waarmee zoekmachines uw relevantie met betrekking tot een bepaald onderwerp zullen erkennen en u almaar hoger in de resultaten zult verschijnen. We hebben zelf een Content Management Systeem (CMS) ontwikkeld dat op uw website geïmplementeerd zal worden. Zo kunt u zelf ook aan de slag met SEO en kunt u bovenal zeer gemakkelijk al uw eigen berichten of producten toevoegen, zonder ons daarvoor in te hoeven schakelen.

Interactieve, professionele website die klanten voor u doet kiezen

Naast uw vindbaarheid onder uw potentiële doelgroep, dient u deze ook vast te kunnen houden. Daarvoor is een interactief design van uw website of -shop gewenst. Etocom biedt ook hier de juiste online oplossingen. We leveren u een zeer professionele en heldere website, die klanten uitnodigt met u in zee te gaan – en dus voor u en niet uw concurrent te kiezen. Al onze websites zijn bovendien direct uitgerust voor het gebruik op mobiele apparaten.

Geïnteresseerd in de online oplossingen die wij u te bieden hebben? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met Etocom.

   Online branding     Contact  etocom.nl