Webkoppeling

Etocom ondersteunt u bij het maken van een webkoppeling

Van harte welkom op de website van Etocom. Al meer dan vijftien jaar lang zijn wij de partner van verschillende bedrijven die beter willen scoren op het web. Zij willen bijvoorbeeld hoger in de zoekmachines verschijnen of hun website aangepast en vernieuwd hebben. Wij adviseren eens in de ongeveer drie jaar uw website te herzien. Niet alleen gaat u zo met uw tijd mee en zult u meer klanten weten aan te spreken, maar ook scoort u daarmee beter in de zoekalgoritmes van bijvoorbeeld Google.

WebkoppelingEen website ingericht op mobiele apparaten

De tijd staat niet stil en de ene technologische ontwikkeling volgt op de andere. Tegenwoordig is het van steeds groter belang geworden een goede webkoppeling te hebben naar een website speciaal voor mobiele apparaten. Potentiële klanten zoeken immers steeds vaker dan voorheen met hun telefoon of tablet naar producten of diensten op het internet. En is uw website niet ingericht voor mobiel gebruik, dan loopt u dus daadwerkelijk kansen mis.  Bezoekers besluiten immers al binnen enkele seconden of een website iets voor ze is of niet. En lijkt uw website hen niet handig in gebruik, dan gaan ze naar de concurrent. Het is dus zeker aan te bevelen een goede webkoppeling te maken tussen uw website die te zien is op reguliere computers en laptops en de mobiele variant voor telefoons en tablets.

Hoger scoren in de zoekmachines

Bovendien past Google telkens de zoekalgoritmes aan. Tegenwoordig is dat bijvoorbeeld ten faveure van mobielvriendelijke websites. Heeft u een mobiele website, dan scoort u dus beter in de zoekresultaten. In deze digitale wereld is up to date blijven duidelijk een groot goed. Wilt u ontdekken wat Etocom voor u kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact op.

   Contact  etocom.nl