Website ontwikkeling

Etocom: uw adres voor website ontwikkeling

Van harte welkom op het platform van Etocom, uw adres voor website ontwikkeling. Na vijftien jaar mogen we onszelf de expert noemen op het terrein van webshops en websites. We laten u dan ook graag ontdekken wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn.

Website ontwikkelingVoldoet uw website aan de eisen van de tijd?

Een website is tegenwoordig meer dan ooit het visitekaartje van uw bedrijf. Klanten zoeken, en vinden, hun diensten en producten almaar meer via het internet. Het vormt het eerste contact tussen u en uw potentiële klant. Het is daarom zeker aanbevelenswaardig up to date te blijven en de nieuwste ontwikkelingen te blijven volgen. Etocom gebruikt innovatieve technieken en werkwijzen om de tijd altijd bij, en soms zelfs vóór, te blijven. Zo verandert Google regelmatig haar zoekalgoritmes, die bepalen hoe en waarop een website scoort in haar zoekmachine. Het is natuurlijk zaak zo hoog mogelijk te komen in zoekmachines, aangezien dat een direct effect heeft op uw vindbaarheid voor potentiële klanten en dus uw omzet. Een van de nieuwste ontwikkelingen in algoritmen betreft de hogere waardering van responsive technieken, die bepalen of uw website geschikt is voor gebruik op mobiele apparaten. Google geeft uiteindelijk zelfs adviezen aan bezoekers voor de meest ‘mobielvriendelijke’ websites. Aan te bevelen is bijvoorbeeld overzichtelijke bedrijfsinformatie te tonen, aangezien gebruikers dit vaak op hun smartphone opzoeken, en mobiele conversies goed te regelen. Vaak kan het ontwerp van een al bestaande website worden overgenomen in dat van de mobiele versie en hoeft deze toevoeging dus niet van begin af aan opnieuw opgebouwd te worden.

Bent u benieuwd naar wat Etocom aan website ontwikkeling voor u in Naarden kan betekenen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

   Websites laten maken     Contact  etocom.nl