Website WordPress

Een website in WordPress laten maken?

Welkom op de website van Etocom. U bent hier aan het juiste adres voor de ontwikkeling van een nieuwe of vervangende website. Hoewel wij ons eigen CMS hebben ontwikkeld, is het vanzelfsprekend ook mogelijk een website in WordPress te laten maken. Hierover vertellen we u graag iets meer en we laten u bovenal graag ontdekken wat de mogelijkheden voor uw eigen bedrijf zijn.

WordPress is ideaal in gebruik

Een website van WordPress geeft u vele mogelijkheden en toepassingen die het gebruik ervan voor zowel u als de bezoeker van uw website vergemakkelijken. We kunnen een website helemaal voor u inrichten zoals u deze voor ogen ziet. Denk daarbij aan de lay-out die in overeenstemming is met uw huisstijl tot en met de specifieke applicaties die u wenst op uw website. U kunt de pagina’s precies laten inrichten zoals u deze voor ogen heeft. Wilt u dat mensen ook een koppeling van uw website naar sociale media kunnen hebben, dan is dat mogelijk. Wilt u zelf berichten en foto’s toevoegen op uw pagina’s, dan is ook dat mogelijk. Wij verzorgen de aankleding van uw website en maken deze optimaal functionerend – klaar voor gebruik dus en met het doel dat u er uiteindelijk zelfstandig mee aan de slag kunt. U wilt immers zelf de communicatie naar en met uw (potentiële) klanten kunnen onderhouden.

Uw website scoorWebsite WordPresst hoger

Een website in WordPress kunnen we zodanig voor u inrichten dat u automatisch hoger scoort in zoekmachines als Google. Hiervoor zijn allerhande SEO-technieken toe te passen, waarop wij u ook zullen wijzen in het plaatsen van uw artikelen. U kunt bijvoorbeeld titels en tags zo toepassen, dat Google uw website als relevanter gaat zien dan die van uw concurrent. WordPress geeft u hiertoe alle mogelijkheden – en wij bekijken graag voor u wat de voordelen in uw specifieke situatie zijn.

   Online oplossingen     Contact  etocom.nl